Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naturwellin tarina ja palvelut

Naturwell syntyi halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Pohjana tälle on itselleni, vuosien aikana tutuiksi tulleet terveyshaasteet ja toimintakyvyn palauttamisen myötä löytyneet, upeat ratkaisut. 

Silloin, kun arjesta ei palaudu kunnolla on syytä pysähtyä. Kannustankin kaikkia miettimään, mitkä asiat saattavat johtaa huonoon palautumiseen tai kuormittavat kehoa. Pitää yrittää puuttua toimintakykyä heikentäviin tekijöihin ja katkaista terveydelle haitallinen kierre. Terveys ja hyvinvointi kannattaa ottaa omaan hallintaan. Hyvät elintavat luovat perustan terveydelle. Terveyttä ja hyvinvointia voidaan tukea kuitenkin myös mm. erilaisilla hoidoilla ja terveysteknologian avulla. 

Yritykseni tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia, turvallisia, hyväksi kokemiani ja tunnettuja ratkaisuja. Niiden avulla voi lisätä hyvinvointia, tukea terveyttä ja auttaa kehoa toimimaan paremmin. Ne auttavat elämäntapamuutoksissa ja tehostavat elämäntapamuutosten vaikutusta. 

Saat Naturwellin palveluista parhaan hyödyn, kun otat ne osaksi aivan tavallista arkeasi. Palveluideni avulla voit lisätä energisyyttä, parantaa arjesta ja urheilusta palautumista sekä lisätä toimintakykyä. Palveluni sopivat erinomaisesti myös vaivojen ennaltaehkäisyyn sekä silloin, kun terveys on jo heikentynyt ja sairaudet kolkuttelevat ovella.

Naturwellin palveluina on hermoratahieronta, Fysikaalinen BEMER verisuoniterapia (Bemer-terapia, Bemer-hoito) sekä terveyttä tukevien tuotteiden myynti. Esittelen ja myyn EU ja FDA sertifioitua, lääkinnällistä Bemer-laitetta ja opastan sen käytön. Tarjoan lisäksi mahdollisuuden lisäansioihin liittymällä mukaan osaksi dynaamista Bemerin myyjäverkostoa. 

Osana NeoLifen maailmanlaajuista perhettä olen sitoutunut lopettamaan kroonisten sairauksien trendin sekä tekemään maailmasta terveemmän ja onnellisemman paikan. Minulta voi ostaa NeoLife tuoteperheeseen kuuluvia Golden puhdistusaineita, Nutriance ihon- ja vartalonhoitotuotteita sekä NeoLife ravintolisiäKauttani voi myös liittyä mukaan NeoLifen lämminhenkiseen, välittävään, iloiseen ja intohimoiseen NeoLife tuotteita käyttävien verkostoon ja yhteisöön.

Hyvä terveys on avain täysipainoiseen elämään ja tavoittelemisen arvoinen asia! Olen mielelläni tukena arjessasi!

Hyvinvointipalveluiden lisäksi teen Ruokaviraston valtuuttamana luonnonmukaisen kasvintuotannon tarkastuksia. 


Tervetuloa tutustumaan Naturwellin palveluihin!Tervetuloa tutustumaan Naturwellin palveluihin!           Keuruulla 9.10.2022

       Sari Louna

           hermoratahieroja

           tuote-edustaja

                                                       luomutarkastaja

Seuraa Facebookissa Naturwell Keuruu - luonnollinen ja terveellinen https://www.facebook.com/NaturwellKeuruu

 

Tutustu Bemer-terapiaan: https://heylink.me/Sari-Louna-Bemer-terapia-edustaja-partner/

 

Hermoratahieronnan hoitoja Kauneushoitola Aamuauringossa